f85d434c-8d68-462b-aa44-4076b742cacf.jpg

De Werkgroepen zijn vernieuwd!

Chainels-team | 2 years ago

Chainels is ontwikkeld voor communicatie tussen organisaties. Ieder bericht dat wordt geplaatst, wordt door een persoon geplaatst namens zijn of haar organisatie. Dit onderscheidt ons van andere platforms, waar iedereen op persoonlijke titel berichten plaatst. Maar het had ook een nadeel: als een winkel werd toegevoegd aan een werkgroep, waren automatisch alle medewerkers van deze winkel lid van deze groep. En als een bestuurslid bij de bakker werkt, dan wil je niet dat alle andere medewerkers van die bakker op de hoogte zijn van de ins & outs van het bestuur.

Dus we hebben het opgelost!
Vanaf nu kunnen community beheerders kiezen welke personen deelnemen aan een werkgroep. Het uitgangspunt blijft dat werkgroepen worden samengesteld op basis van organisaties. Per organisatie kan de beheerder kiezen of alle gebruikers aan de werkgroep deelnemen, of alleen specifieke personen. Community beheerders kunnen in de FAQ lezen hoe dit precies werkt.

En nu?
Je kan alle berichten - van de community en van alle werkgroepen waaraan je deelneemt - lezen op de berichtenpagina. Berichten van werkgroepen hebben een duidelijk label, waardoor je direct ziet dat dit bericht niet naar de hele community is gestuurd. Wil je alleen de berichten van een bepaalde werkgroep zien? Filter je berichten op werkgroep (rechts op de berichtenpagina). Wil je zelf een bericht sturen naar een werkgroep? Let dan op dat je de juiste ontvangers kiest! We hopen dat het voor iedereen duidelijk is hoe de werkgroepen werken! Maar we horen het natuurlijk ook graag als er vragen zijn.