De werkgroepen staan niet stil

Chainels-team | 2 years ago

Eerder hebben we jullie al wat verteld over onze werkgroepen nieuwe stijl. Het was nog niet helemaal zoals we wilden, dus inmiddels is deze functionaliteit verder verbeterd! Je kan nu:

· Bestanden delen met een specifieke werkgroep
Het was al mogelijk om een bestanden met je werkgroep te delen, door deze als bijlage aan je bericht toe te voegen. Maar nu kan de community beheerder ook mappen maken die alleen voor een specifieke werkgroep zichtbaar zijn. Hierin kunnen de leden van de werkgroep bestanden met elkaar delen, zoals notulen en foto’s.

· Direct een bericht sturen naar een specifieke straat of branche
Deze groepen kan je zien als je op ‘alle deelnemers’ klikt en vervolgens op ‘standaard lijsten’ klikt. Wil je een bericht naar meerdere straten of branches sturen? Dan zal je eerst even een werkgroep (of verzendlijst) moeten aanmaken. Bij het aanmaken van een werkgroep kan je eenvoudig hele straten/branches ineens toevoegen.

· In de app zien aan welke werkgroep een bericht is gericht
In de Android app zie je nu (net zoals nu al op chainels.com) labels die aangeven naar welke groep het bericht is gestuurd. In de iOS app is dit helaas nog even niet mogelijk, maar er wordt aan gewerkt!

· Naar personen zoeken als je een werkgroep opstelt
Tot nu toe kon je bij het aanmaken van een werkgroep alleen op organisatie zoeken (en vervolgens daar de juiste personen uit selecteren). Dus weet je niet meer precies waar de nieuwe penningmeester van een commissie werkt? Zoek op zijn naam!