service cover blog.png

Services, de introductie van een nieuwe pagina

Chainels-team | 1 year ago

De meeste communities doen veel voor hun leden in de vorm van tijdelijke projecten en collectieve diensten. Een lid kan ondersteuning krijgen, iets boeken, ergens aan deelnemen of iets met korting aanschaffen. Helaas zijn het collectief en de diensten  niet altijd even zichtbaar. Het blijkt vaak dat voor niet iedereen duidelijk is wat er precies mogelijk is en hoe je van een dienst gebruik kan maken. Vanaf vrijdag krijgen deze diensten een permanente plek in Chainels in één helder overzicht. We introduceren de 'Services' pagina voor zowel web als app!

Chainels modules & Content pagina's

De service pagina is opgebouwd uit twee type services: Chainels modules en content pagina's. Omdat er in toekomst steeds meer nieuwe modules bij zullen komen en we deze een goede positie in het interface willen geven, worden deze aan de service pagina toegevoegd. Huidige modules zoals het winkelalarm, collectief winkelverbod, de doelenmodule en het waarschuwingen overzicht zullen er vanaf morgen al te vinden zijn.

Naast deze functionaliteiten geven we community managers de mogelijkheid om zelf content pagina's aan te maken. Natuurlijk worden leden al via berichten geïnformeerd, maar sommige informatie, waar je met enige regelmaat vragen over krijgt, wil je op een prominente plek toegankelijk maken.

Alles in één overzicht

Jij bepaalt hoe de service pagina er op web en in de app uit komt te zien. Via de knop 'Services Configureren' kun je met ‘drag & drop’ zelf de gewenste volgorde instellen. Je kan categorieën toevoegen als je er meer structuur in wilt aanbrengen en uiteraard kun je zelf services aanmaken.

Maak zelf services aan en vertel je leden wat jouw community te bieden heeft!

Elke service heeft tenminste een naam, icoon en een cover, verder kun je met tekstblokken, afbeeldingen, bestanden en knoppen een informatieve pagina opbouwen. Binnen enkele minuten heb je een service pagina gemaakt. Is de Service onmisbaar voor de community? Pin de service in het hoofdmenu van de community, zodat deze altijd zichtbaar is.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Met deze nieuwe opzet kunnen wij vanaf nu veel eenvoudiger nieuwe modules implementeren in het platform. Hierdoor kunnen we veel beter ingaan op de specifieke wensen die jullie mogelijk hebben. Zo zijn we al druk bezig met footfall integraties, een omzetmodule en andere relevante integraties, waar we snel meer over vertellen!

Wil je meer informatie om ook jouw community online te voorzien van alle beschikbare diensten? Neem gerust contact met ons op via info@chainels.com of bel 015 - 3642667 .

Groet,

Het Chainels-team