The Retailer Platform

Samen werken aan veiligheid

Diefstal, agressie of vandalisme: veel ondernemers hebben er regelmatig mee te maken. Binnen een winkelgebied worden vaak meerdere ondernemers getroffen door dezelfde wisseltrucs, vals geld en spookfacturen. Doordat ondernemers niet op de hoogte zijn van wat er bij de buren gebeurt, wordt er door onnodig veel winkeliers schade geleden. Het is daarom van groot belang dat ondernemers, politie, brandweer en gemeenten samenwerken op het gebied van veiligheid.

Het kan lastig zijn deze samenwerking goed te organiseren. De methodes van de Compaan en KVO (keurmerk veilig ondernemen) ondersteunen bij het maken van concrete afspraken om criminaliteit tegen te gaan. Daarnaast geeft het een signaal aan de buitenwereld: binnen dit gebied wordt samengewerkt aan veiligheid!

De tools van Chainels ondersteunen in deze samenwerking. Met de alerts houd je elkaar op de hoogte van verdachte situaties. Is er acuut hulp nodig? Met het winkelalarm kan je heel eenvoudig de buren, beveiliging en politie vragen om snel naar je winkel te komen. Beveiligingsbeelden kunnen veilig gedeeld worden met mede-ondernemers, onder toeziend oog van beveiligers en politie. Daarnaast kan je elkaar gemakkelijk op de hoogte houden van de gestelde doelen en huidige stand van zaken.

Meer weten over hoe Chainels jouw Compaan of KVO kan ondersteunen? Neem contact op!

Contact