Vraag gratis demo aan
The Retailer Platform

Samenwerking is cruciaal

Consumenten verleiden om je winkelcentrum te bezoeken is een continue uitdaging. De consument van vandaag heeft hoge standaarden, waar alleen aan kan worden voldaan als iedere stakeholder zijn verantwoordelijkheid neemt.

Goede samenwerking tussen vastgoedeigenaren, -managers, -beveiligers en huurders is vaak complex en tijdrovend. Door verkeerde contactgegevens, personeelswisselingen en achterhaalde communicatiekanalen weten partijen vaak niet waar de rest mee bezig is. En dat terwijl gemeenschappelijke doelen alleen behaald kunnen worden als iedereen op de hoogte is van alles dat er speelt.

Professionele tools voor ambitieuze doelen

Ons gebruiksvriendelijke platform biedt alle tools voor het bereiken en betrekken van alle stakeholders in jouw winkelgebied. Informeer iedereen over het laatste nieuws, waarschuwingen, evenementen en acties. Geef facilitaire dienstverleners en beveiligers de mogelijkheid om direct te communiceren met de leden van de community. Verkrijg inzicht in jouw gebied op basis van actuele data. Selecteer relevante informatie uit Chainels en zet deze direct door naar consumenten. Terwijl jij tijd en geld bespaart, neemt de betrokkenheid en tevredenheid van de hele community toe!

Gratis demo
Vastgoedmanagement
Het vastgoedmanagement bestaande uit facilitair -, administratief -, commercieel management en PR & marketing - staat in direct contact met alle huurders en dienstverleners.| Volgende
Dienstverleners
Dienstverleners zoals de beveiliger en de gemeente - hebben veel relevant nieuws dat met huurders gedeeld kan worden. Zo kan de beveiliging direct een alert versturen als er een winkeldief actief is, maar ook kiezen voor algemeen veiligheidsadvies.| Volgende
Huurders
Huurders hebben onderling uiteenlopende zaken met elkaar te bespreken. Van berichten over personeelskortingen of een nieuwjaarsborrel, tot nieuws over de financiële stand van zaken van een winkelketen. Huurders kunnen initiatieven nemen en hun opinie geven over veelbesproken onderwerpen, zoals openingstijden. Bovendien vervult de winkeliersvereniging een actieve rol op Chainels.
Vastgoedmanagement
Dienstverleners
Huurders

Bereik alle belangrijke stakeholders met een enkele muisklik

Creëer een transparante organisatie en vergroot wederzijds begrip en tevredenheid

Verbind dienstverleners direct met huurders voor optimale service

Maak je centrum smart door alle beschikbare data van jouw winkelgebied te bundelen

Alles bij de hand

Chainels Mall biedt een uitgebreid pakket aan functionaliteiten. Gebruik deze om je community optimaal te laten profiteren van het online platform.

1. Community platform

Eén centraal forum voor discussie en overleg met huurders en dienstverleners. Monitoren en redigeren kan eenvoudig en snel. Check de evenementenkalender voor alle activiteiten in het winkelcentrum en meet draagvlak via polls.

| Volgende

2. Management

Manage bedrijfs- en contactgegevens van huurders op een vaste plek. Nodig eenvoudig nieuwe huurders uit en verwijder degenen die zijn vertrokken met één muisklik. Exporteer actuele contactgegevens en manage verschillende winkelcentra vanuit het dashboard.

| Volgende

3. Autorisatie

Alle stakeholders participeren op afdelings- en organisatieniveau. Per organisatie kunnen meerdere personen met verschillende toegangsrechten deelnemen: beheerder, bewerker, of toeschouwer. Stuur berichten naar een specifieke groep of branche.

| Volgende

4. Facilitaire Meldingen

Vind in één overzicht alle facilitaire zaken inclusief een statusoverzicht. Denk aan een defecte roltrap, een sprinklersysteem test of onderhoudswerkzaamheden.

| Volgende

5. Groepen

Stel groepen samen op basis van thema’s, activiteiten of locaties - zoals KVO, feestverlichting en ‘onderhoud aan Westvleugel’ .

| Volgende

6. Alertsysteem

Meld diefstal, inbraak, ongevallen, overlast, vals geld en vandalisme onder toeziend oog van beveiliging of politie. Waarschuw de community en deel beveiligingsbeelden in een afgesloten omgeving.

| Volgende

7. Collectief Winkelverbod

Houd een lijst met foto’s bij van veelplegers in het winkelcentrum. Eenvoudig, inzichtelijk en ontwikkeld volgens het protocol van de Autoriteit Persoonsgegevens.

| Volgende

8. Bestanden

Plaats en orden bestanden op één centrale plek. Deel het huishoudelijk reglement, ontruimingsplan, notulen en andere zaken en profiteer van 100GB opslagcapaciteit. Beschikbaar voor geselecteerde accounts met de juiste bevoegdheden.

| Volgende

9. Database

Creëer binnen Chainels een actuele database met o.a. contactgegevens, openingstijden, logo’s en productaanbod. Deze informatie kan door externe partijen worden opgehaald, bijvoorbeeld als content voor een website of digitaal scherm.

| Volgende

10. Data dashboard

Haal informatie op uit externe databases om extra inzicht te verkrijgen, bijvoorbeeld over bezoekersaantallen. Statistische modellen geven real-time informatie over de ontwikkeling van het centrum.

| Volgende

11. Multi-Channel

Gebruik Chainels via website, app en e-mail op alle gangbare browsers en besturingssystemen. Relevante berichten worden met één klik gebundeld en verstuurd in een nieuwsbrief. Communiceer volledig en snel op één centrale plek.

| Volgende

12. Maatmodules

Voldoet Chainels Mall niet volledig aan de behoeften van jouw winkelcentrum? Chainels biedt de mogelijkheid om in overleg extra features te ontwikkelen.

Services

Chainels Mall biedt een uitgebreid servicepakket. De wekelijkse updates zorgen voor een betrouwbaar product dat aan de laatste technologische trends voldoet. Ons servicepakket bestaat uit acht belangrijke punten.Services

Platformconfiguratie

Chainels configureert het platform volgens het gewenste communicatieplan. Spreadsheets met contactgegevens van eigenaren, vastgoedmanagers, huurders en dienstverleners worden ingeladen en toegankelijk gemaakt.

Services

Koppelingen

Chainels geeft advies over datakoppelingen met consumentenproducten en andere databases. De koppelingen kunnen in overleg met externe partijen worden verzorgd.

Services

Workshops voor het management

Facilitair-, administratief- , commercieel management en PR & marketing krijgen instructies over het gebruik van Chainels.

Services

Begeleiding dienstverleners

De beveiliging, huismeester, gemeente of andere dienstverleners kunnen begeleiding krijgen bij het gebruik van Chainels.

Services

Activatietraject ondernemers

Tijdens een bijeenkomst krijgen huurders uitleg over het systeem en antwoorden op eventuele vragen. Daarnaast worden e-mailadressen gecheckt en flyermateriaal met instructies verspreid.

Services

Doorontwikkeling Chainels Mall

Chainels blijft werken aan het optimaliseren en ontwikkelen van relevante modules. In een open dialoog draagt de klant bij aan deze ontwikkeling.

Services

Persoonlijk aanspreekpunt & support

Een persoonlijke accountmanager ondersteunt je in het proces en evalueert de voortgang. Tijdens kantooruren is de Chainels helpdesk bereikbaar.

Services

Back-ups en 24/7 monitoring

Dagelijkse back-ups, meerdere servers, een beveiligde verbinding en versleutelde wachtwoorden zorgen voor een stabiel en veilig platform.