Request a free demo
The Retailer Platform

Samenwerking is cruciaal

Iedereen werkt het liefst op een schoon, heel en veilig bedrijventerrein. Een vitaal en economisch sterk gebied is het resultaat van de gezamenlijke inzet van parkmanagement, ondernemers, beveiligers, gemeente en andere dienstverleners.

De samenwerking tussen al deze partijen blijkt helaas vaak complex en tijdrovend te zijn. Door verkeerde contactgegevens, personeelswisselingen en achterhaalde communicatiekanalen weten partijen vaak niet waar de rest mee bezig is. Maar gelukkig hoeft de communicatie niet zo lastig te zijn als het in eerste instantie lijkt.

Professionele tools voor ambitieuze doelen

Ons gebruiksvriendelijke platform biedt alle tools voor het bereiken en betrekken van alle betrokken partijen in jouw gebied. Informeer iedereen over de voortgang van lopende projecten, creëer draagvlak voor toekomstplannen en waarschuw elkaar bij verdachte situaties.

Geef lokale autoriteiten, zoals de gemeente en politie, de mogelijkheid om direct te communiceren met ondernemers. Via Chainels heb je direct toegang tot alle actuele gegevens van jouw community en ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Terwijl jij tijd en geld bespaart, neemt de betrokkenheid en tevredenheid van de hele community toe!

Free demo
Het parkmanagement
Het parkmanagement besteedt 40% minder tijd aan ledenbeheer, draagvlakmetingen en nieuwsbrieven en bespaart hiermee circa € 3.800 op jaarbasis.| Next
Dienstverleners
Dienstverleners zoals de beveiliging of de gemeente hebben relevant nieuws te delen. Zo kan advies worden gegeven over preventieve veiligheid of een aankondiging worden gedaan over geplande wegwerkzaamheden.| Next
Ondernemers
Ondernemers houden elkaar onderling op de hoogte van uiteenlopend nieuws. Van een waarschuwing van een verdacht busje tot het aanbieden van bedrijfsruimte.
Het parkmanagement
Dienstverleners
Ondernemers

Bereik alle belangrijke betrokken partijen met een enkele muisklik

Besteed 40% minder tijd aan ledenbeheer, draagvlakmetingen en nieuwsbrieven

Waarschuw razendsnel het hele terrein bij verdachte situaties

Vergroot de zichtbaarheid van parkmanagers en beveiligers

Like a Swiss army knife

Chainels Park biedt een uitgebreid pakket aan functionaliteiten. Gebruik deze om je community optimaal te laten profiteren van het online platform.

1. Community platform

Eén centraal forum voor discussie en overleg met ondernemers en dienstverleners. Monitoren en redigeren kan eenvoudig en snel. Meet draagvlak via polls, start een KVO-traject en deel relevante informatie.

| Next

2. Beheer

Beheer bedrijfs- en contactgegevens van ondernemers en dienstverleners op een vaste plek. Nodig eenvoudig nieuwe gebruikers uit en verwijder oude met één muisklik.

| Next

3. Autorisatie

Alle betrokken partijen nemen deel op organisatieniveau. Per organisatie kunnen meerdere personen met verschillende toegangsrechten deelnemen: beheerder, bewerker en toeschouwer. Stuur berichten naar alle ondernemers op het terrein, of naar een specifieke groep of branche.

| Next

4. Groepen

Stel groepen samen op basis van thema’s zoals KVO, onderhoud of activiteiten.

| Next

5. Alertsysteem

Meld inbraak, ongevallen en vandalisme onder toeziend oog van de beveiliger. Waarschuw de community en deel beveiligingsbeelden in een afgesloten omgeving.

| Next

6. Meldingen

Meld zaken zoals wegafzettingen, zwerfvuil en defecte straatverlichting. Iedereen kan zien welke meldingen er zijn gedaan en wat de status is.

| Next

7. Bestanden

Plaats en orden bestanden op één centrale plek. Deel bijvoorbeeld statuten van de vereniging, aangifteformulieren, en notulen.

| Next

8. Database

Creëer binnen Chainels een actuele database met o.a. contactgegevens en bedrijfsinformatie. Deze informatie kan door externe producten worden opgehaald, bijvoorbeeld als content voor een website of digitaal scherm.

| Next

9. Multi-channel

Gebruik Chainels via website, app en e-mail op alle gangbare browsers en besturingssystemen. Relevante berichten worden met één klik gebundeld en verstuurd in een nieuwsbrief. Communiceer snel en volledig op één centrale plek.

Services

Chainels park biedt een toegespitst servicepakket. De wekelijkse updates zorgen voor een betrouwbaar product dat aan de laatste technologische trends voldoet. Ons servicepakket bestaat uit acht belangrijke punten.Services

Platformconfiguratie

Chainels configureert het platform volgens het gewenste communicatieplan. Spreadsheets met contactgegevens van parkmanagers, ondernemers en dienstverleners worden ingeladen en klaargemaakt voor gebruik.

Services

Koppelingen

Chainels geeft advies over de koppeling met een extern product en verzorgt deze in overleg met de betreffende partijen.

Services

Workshops voor het management

Bestuursleden van de ondernemersvereniging krijgen tijdens een workshop instructies over Chainels.

Services

Begeleiding dienstverleners

De wijkagent, accountmanager, gemeente en eventuele andere dienstverleners kunnen begeleiding krijgen bij het gebruik van Chainels.

Services

Activatietraject ondernemers

Chainels zorgt voor flyers met de meest relevante informatie en instructies over het platform. Daarnaast wordt een presentatie gegeven op een ALV of andere gezamenlijke bijeenkomst.

Services

Doorontwikkeling Chainels park

Chainels blijft werken aan het optimaliseren en ontwikkelen van relevante modules. In een open dialoog draagt de klant bij aan deze ontwikkeling.

Services

Persoonlijk aanspreekpunt & support

Een persoonlijke accountmanager ondersteunt je in het proces en evalueert de voortgang. Tijdens kantooruren is onze helpdesk bereikbaar.

Services

Back-ups en 24/7 monitoring

Dagelijkse back-ups, meerdere servers, een beveiligde verbinding en versleutelde wachtwoorden zorgen voor een stabiel en veilig platform.