Vraag gratis demo aan
The Retailer Platform

Samenwerking is cruciaal

Als onderdeel van een winkelstraat sta je voor een grote opgave. Hoe trek je mensen naar jouw gebied? De consument is tegenwoordig veeleisend en wil verleid worden door een aantrekkelijke straat met een sterke identiteit en bijbehorende totaalbeleving.

Goede samenwerking tussen de vereniging, ondernemers, gemeente, politie en andere dienstverleners is vaak complex en tijdrovend. Door verkeerde contactgegevens, personeelswisselingen en achterhaalde communicatiekanalen weten partijen vaak niet waar de rest mee bezig is. En dat terwijl gemeenschappelijke doelen alleen behaald kunnen worden als iedereen op de hoogte is van alles dat er speelt.

Professionele tools voor ambitieuze doelen

Ons gebruiksvriendelijke platform biedt alle tools voor het bereiken en betrekken van alle stakeholders in jouw winkelgebied. Informeer iedereen over het laatste nieuws, waarschuwingen, evenementen en acties. Geef lokale autoriteiten, zoals de gemeente en politie, de mogelijkheid om direct te communiceren met de leden van de community. Verkrijg inzicht in jouw gebied op basis van actuele data. Selecteer relevante informatie uit Chainels en zet deze direct door naar consumenten. Terwijl jij tijd en geld bespaart, neemt de betrokkenheid en tevredenheid van de hele community toe!

Gratis demo
Bestuur
Het bestuur van de ondernemersvereniging staat in direct contact met haar leden en de dienstverleners die bij de straat betrokken zijn. Via Chainels is het gemakkelijk om draagvlak te meten via een poll, een korte aankondiging te doen en documenten te delen.| Volgende
Dienstverleners
Dienstverleners zoals de wijkagent of de gemeente hebben relevant nieuws te delen. Zo kan de wijkagent direct een alert versturen bij een winkeldiefstal, maar ook advies geven over preventieve veiligheid. Staan er werkzaamheden op de planning? Dan kan de accountmanager bedrijven van de gemeente dit van tevoren eenvoudig aan alle ondernemers laten weten.| Volgende
Ondernemers
Ondernemers houden elkaar onderling op de hoogte van uiteenlopend nieuws. Van een aankondiging van een evenement tot een waarschuwing dat er vals geld in omloop is. Winkeliers kunnen initiatieven nemen en hun opinie geven over veelbesproken onderwerpen, zoals openingstijden en collectieve acties.
Bestuur
Dienstverleners
Ondernemers

Vergroot wederzijds begrip, draagvlak en inzet

Bereik alle belangrijke betrokken partijen met een enkele muisklik

Creëer een actieve en betrokken community

Verleid consumenten met een aantrekkelijk en toegankelijk winkelgebied

Alles bij de hand

Chainels Street biedt een uitgebreid pakket aan functionaliteiten. Gebruik deze om je community optimaal te laten profiteren van het online platform.

1. Community platform

Eén centraal forum voor discussie en overleg met ondernemers en dienstverleners. Monitoren en redigeren kan eenvoudig en snel. Check de evenementenkalender voor alle activiteiten in jouw straat en meet draagvlak via polls.

| Volgende

2. Beheer

Beheer bedrijfs- en contactgegevens van ondernemers en dienstverleners op een vaste plek. Nodig eenvoudig nieuwe gebruikers uit en verwijder oude met één muisklik.

| Volgende

3. Autorisatie

Alle betrokken partijen nemen deel op organisatieniveau. Per organisatie kunnen meerdere personen met verschillende toegangsrechten deelnemen: beheerder, bewerker en toeschouwer. Stuur berichten naar de hele straat, of naar een specifieke groep of branche.

| Volgende

4. Groepen

Stel groepen samen op basis van thema’s zoals KVO, Compaan, of feestverlichting.

| Volgende

5. Alertsysteem

Meld diefstal, inbraak, ongevallen, overlast, vals geld en vandalisme onder toeziend oog van de wijkagent of politie. Waarschuw de community en deel beveiligingsbeelden in een afgesloten omgeving.

| Volgende

6. Meldingen

Meld zaken zoals wegafzettingen, zwerfvuil en defecte straatverlichting. Iedereen kan zien welke meldingen er zijn gedaan en wat de status is.

| Volgende

7. Bestanden

Plaats en orden bestanden op één centrale plek. Deel bestanden - zoals statuten van de vereniging, aangifteformulieren, notulen - en profiteer van 15GB opslagcapaciteit. Beschikbaar voor geselecteerde accounts met de juiste bevoegdheden.

| Volgende

8. Database

Creëer binnen Chainels een actuele database met o.a. contactgegevens, openingstijden, logo’s en productaanbod. Deze informatie kan - op stadsniveau of per deelgebied - door externe partijen worden opgehaald, bijvoorbeeld als content voor een website of digitaal scherm.

| Volgende

9. Multi-channel

Gebruik Chainels via website, app en e-mail op alle gangbare browsers en besturingssystemen. Relevante berichten worden met één klik gebundeld en verstuurd in een nieuwsbrief. Communiceer snel en volledig op één centrale plek.

Services

Chainels Street biedt een toegespitst servicepakket. De wekelijkse updates zorgen voor een betrouwbaar product dat aan de laatste technologische trends voldoet. Ons servicepakket bestaat uit acht belangrijke punten.Services

Platformconfiguratie

Chainels configureert het platform volgens het gewenste communicatieplan. Spreadsheets met contactgegevens van bestuursleden, ondernemers en dienstverleners worden ingeladen en klaargemaakt voor gebruik.

Services

Koppelingen

Chainels geeft advies over de koppeling met een consumentenproduct en verzorgt deze in overleg met externe partijen.

Services

Workshops voor het management

Bestuursleden van de ondernemersvereniging en eventueel de betrokken straatmanager krijgen tijdens een workshop instructies over Chainels.

Services

Begeleiding dienstverleners

De wijkagent, accountmanager gemeente en eventuele andere dienstverleners kunnen begeleiding krijgen bij het gebruik van Chainels.

Services

Activatietraject ondernemers

Tijdens een bijeenkomst krijgen ondernemers uitleg over het systeem en antwoorden op eventuele vragen. Daarnaast worden e-mailadressen gecheckt en flyers met instructies verspreid.

Services

Doorontwikkeling Chainels Street

Chainels blijft werken aan het optimaliseren en ontwikkelen van relevante modules. In een open dialoog draagt de klant bij aan deze ontwikkeling.

Services

Persoonlijk aanspreekpunt & support

Een persoonlijke accountmanager ondersteunt je in het proces en evalueert de voortgang. Tijdens kantooruren is onze helpdesk bereikbaar.

Services

Back-ups en 24/7 monitoring

Dagelijkse back-ups en meerdere servers, een beveiligde verbinding en versleutelde wachtwoorden zorgen voor een stabiel en veilig platform.